avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere auto

va rog sa imi spuneti daca pot radia o masina pe care am vandut-o acum 7 ani doar cu contract de mana? mentionez ca platesc impozit de atunci si nu mai pot da de cel caruia i-am vandut masina .(e plecat in starinatate)
Cel mai recent răspuns: simidemi , utilizator 13:05, 10 Februarie 2011
Faceti radierea din circulatie si cu documentul va prezentati la impozite si taxe !
pe ce baza sa fac radierea ..ca nu am nici un document al masinii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism ignat_adi ignat_adi Am avut o masina pe care am vandut-o in ianuarie 2014 cu contract de vanzare cumparare facut de mana fara sa fie inregistrat nicaieri. Cartea de identitate a ... (vezi toată discuția)
Salutare acum 5 ani am vandut autoturism cu toate actele originale ... Lucideni Lucideni Salutare acum 5 ani am vandut autoturism cu toate actele originale ale masini. Mai am doar copie de Talon si mentionez ca nu am nici un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)