avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ce sanse are sotia mea cu care sunt in divort , avind impreuna 2 copii minori , sa cistige copii in cazul in care ea a plecat la ,,munca ,, in italia si nu a revenit la domiciliu de 2 ani . copii nu vor la ea , autoritatea tutelara in favoarea mea . avocatul meu mia dat toate sansele ca copii vor ramine la mine
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:13, 10 Februarie 2011
depine de optiunea copiilor. nu ne-ati spus varsta lor, dar oricum sansele cresc daca aveti si martori, probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot in legatura cu un divort thedogalexander thedogalexander Buna sunt din Hunedoara si desi lucrez oarecum cu legea:\"> in cazul asta sunt foarte putin informat deoarece nu credeam ca mi s-ar putea intimpla mie asa ... (vezi toată discuția)
Divort dima_iuliana dima_iuliana Buna seara! O prietena a mamei mele se afla intr-o situatie delicata.Acum 3 ani a plecat la munca in Italia din cauza saraciei lucii in care traia,cu acordul ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un divort va rog sa imi raspundeti mary2427 mary2427 am o prietena care nu se mai intelege cu sotul si vrea sa divorteze numai ca la mijloc sunt 2 copii care sunt sansele ca copii sa ramana la mama si el nu vrea ... (vezi toată discuția)