avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... instalare camere video la o fabrica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

instalare camere video la o fabrica

am instalat si am facturat un montaj camere video la o fabrica cu profil metalurgic, acum sunt chemat la politie conform legi 333 din 2003 pentru ca nu am detinut autorizatie. fac obiectul respectivei legi? am gresit ca am instalat acel sistem de supraveghere cu circuit inchis? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ghimpe1 , utilizator 08:27, 11 Februarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
deci fac sau nu obiectul cercetari penale , constituie sau nu infractiune?
~ Conținut șters la cerere ~
pai fabrica monitorizeaza muncitori, nu era sistem de supraveghere antiefractie. nu contine senzori si nu e pe spatiul public... daca in scara blocului mi-am pus o camera de supraveghere pe usa de la intrare la bloc sa vad cine intra si imi fura scrisorile, e o ilegalitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare camere de supraveghere video nod nod Buna ziua. Va rog dati-mi un feedback juridic daca puteti interpreta textul de lege pentru a sti daca voi incalca legea in cazul in care voi instala un ... (vezi toată discuția)
Antiefractie si tvci globalitserv globalitserv Ca persoana fizica daca doresc sa imi instalez un sistem antiefractie si o televeziune cu circuit inchis TVCI (Sistem Supraveghere Video) trebuie sa anunt ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)