avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Antiefractie si TVCI
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Antiefractie si TVCI

Ca persoana fizica daca doresc sa imi instalez un sistem antiefractie si o televeziune cu circuit inchis TVCI (Sistem Supraveghere Video) trebuie sa anunt autoritatile sau sunt supus proiectarii si montajului de catre o firma autorizata ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:51, 4 Aprilie 2016
Daca nu orientati camerele spre vecini sau spre domeniul public nu cred ca este nevoie de autorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare camere de supraveghere video nod nod Buna ziua. Va rog dati-mi un feedback juridic daca puteti interpreta textul de lege pentru a sti daca voi incalca legea in cazul in care voi instala un ... (vezi toată discuția)
Instalare camere video la o fabrica ghimpe1 ghimpe1 am instalat si am facturat un montaj camere video la o fabrica cu profil metalurgic, acum sunt chemat la politie conform legi 333 din 2003 pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)