avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune Carpatica Asig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune Carpatica Asig

Buna ziua,
In data de 21-09-2010 am fost lovit de un sofer asigurat la SC Carpatica, am fost cu soferul la politie, s-a constatat vina acestuia dupa care am fost la sediul Carpatica unde un inspector daune mi-a intocmit dosarul de daune.
dupa indelungi discutii telefonice si vizite la SC carpatica toate fara nici un rezultat am fost sfatuit sa trimit o notificare prin executor judecatoresc. Iata si raspunsul SC Carpatica :

Subscrisa S.C. CARPATICA ASIG S.A. Sibiu, prin Sucursala Zonala Bucuresti
> Unirii, cu sediul in Bucuresti, B-dul Unirii nr. 72, sector 3,
> inregistrata
> la Registrul Comertului sub nr. J40/14598/2006, avand CUI: 19013702,
> reprezentata legal prin director zonal Claudia Lingurariu, prin prezenta,
> urmare a solicitarii Notificarii Nr. 20/02.02.2011, va comunicam ca
> Cererea
> Dvs. de Despagubire, a fost respinsa datorita Raportului de expertiza
> extrajudiciara.
>
> Conform acestui document evenimentul în speta nu a avut loc în conditiile
> declarate de conducatorii auto. Avariile autovehiculelor implicate nu sunt
> efectul evenimentului declarat, fiind exclusa orice raspundere a
> asiguratoarei S.C. CARPATICA ASIG S.A..
Intrebarea mea este urmatoarea : cum pot legal sa ajung in posesia dosarului sau a expertizei in cauza ? Sau dat-mi un sfat va rog din suflet
Multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:45, 10 Februarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Apelati la serviciile unui avocat specializat pe probleme de dauna din asigurari , avocat pe care sa-l puteti folosi si ulterior, apoi mergeti cu el la asiguratorul respectiv sa-l somati sa va puna la dispozitie dosarul dv de dauna cu toate doc din el si pe cat posibil sa va faceti copii . Eventual le puteti fotcopia cu telefonul mobil. si apoi cu ajutorul avocatului actionati in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune carpatica asigurari madasofi madasofi Buna ziua,am avut un accident anul acesta,doar daune materiale,un camion m-a lovit la iesirea din curtea unei institutii,eu intram pe partea mea el iesea. Am ... (vezi toată discuția)
Sc carpatica asig s.a angelo1983 angelo1983 18/11/2010 in timp ce ma deplasam pe o strada ,cu drum cu prioritate am fost lovit de un sofer care nu s-a asigurat,el avand cedeaza,fapt pe care l-a si ... (vezi toată discuția)
Vrau sa dau in judecata carpatica asig buniculmiti buniculmiti La 29 august un baiat asigurat la carpatica asig intro curba a intrat pe contrasens si ma lovit producidumi pagube constatate de inspectorul de la carpatica ... (vezi toată discuția)