avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune Carpatica Asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune Carpatica Asigurari

Buna ziua,am avut un accident anul acesta,doar daune materiale,un camion m-a lovit la iesirea din curtea unei institutii,eu intram pe partea mea el iesea.
Am zis ca oricum raul era facut ,de ce sa il mai accentuez cu politia si am zis sa merg le amiabila.Fiind primul accident,eu fiind sofer din 2008,nu am avut probleme sa stiu ca anumite firme de asigurari, fac probleme cu plata daunelor.Soferul vinovat are asigurarea la Carpatica,el si-a recunoscut vina ,am fost la sediul firmei de asigurari,am facut dosarul pentru dauna,totul bine si frumos.
Sa astept ca se va solutiona favorabil,dar surpriza,dupa multe evitari primesc mail ca dosarul a fost respins fara nici o motivare.
Ce pot face eu in situatia asta,sa merg in instanta,sunt si alte cai de a-mi recupera banii fara a ajunge la judecata.
Cum se poate asa ceva cand vinovatul de accident si-a recunoscut vina.
Orice sfat bun este bine primit.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: madasofi , utilizator 13:57, 8 Iunie 2016
Înainte de a face orice demers judiciar, ați putea încerca medierea conflictului. Așadar, contactați un mediator, expuneți-i problema și stabiliți o întâlnire pentru discuții prealabile.
Opinia mea este sa actionati in judecata, in conformitate cu clauzele contractului de asigurare, vedeti sa nu depasiti termenul de actionare.Consultati un avocat.
Raspuns de la firma de asigurari:
Subscrisa S.C. CARPATICA ASIG S.A. cu sediul in Bucuresti B-ul Unirii nr 72 sector 3, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/9997/2012 Cod Unic de Inregistrare 30614053,va comunicăm prin prezenta ca ne mentinem puctul de vedere cu privire la solutia adoptata de respingerede la plata, în legătură cu evenimentul din data de 20.01.2016 in care s-au produs avarii ,etc.
Fara sa-mi trimita un act cu expertiza facuta de ei,doar mail-ul de mai sus.
Sotia a fost ocupant dreapta si nu a fost chemata sa dea declaratie despre accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune carpatica asig stefanmitroi stefanmitroi Buna ziua, In data de 21-09-2010 am fost lovit de un sofer asigurat la SC Carpatica, am fost cu soferul la politie, s-a constatat vina acestuia dupa care am ... (vezi toată discuția)
Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Proces dosar duana carpatica asig ovi.david ovi.david Buna ziua In data de 30.11.2010 in jurul orei 21:30 am fost implicat intr-un accident cu un camion MAN accident soldat doar cu avarii am sunat si in acest ... (vezi toată discuția)