avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

Am cumparat a casa , in anul 1981 iar terenul in suprafata de 1800 mp, mi s-a dat in folosinta pe durata exitentei constructiei. Dupa aparitia lg. 18/91 , gradina aferenta constructiei cui revine fostului proprietar sau noului proprietar al casei, conform art. 36 al 2 ,3 si 5 din lg. 18/91 republicat si art. 23 al 2 din aceeasi lege. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ordin al prefectului apeiron2 apeiron2 As dori sa intreb cand si in ce conditii se emite OARDINUL PREFECTULUI? (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 rocs rocs Buna ziua, As dori o lamurire in urmatoarea problema. Parintii mei ar dori sa faca vanzare vanzare cumparare cu unul din fratii mei doar ca au acte pe ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului pt. curte si gradina anipopa anipopa Buna ziua.In anul 1977 parintii mei au cumparat o casa.Conform unei Legi din acea perioada, terenul aferent casei si gradina intrau automat in proprietatea ... (vezi toată discuția)