avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... impozite belgia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

impozite belgia

Buna ziua,

Am o cunostinta care lucreaza cu acte(e asociat intr-o firma) in Belgia.
In ianuarie 2011 a primit un plic de la finantele din Bruxelles prin care era instiintat ca are de platit o suma pentru venitul realizat in 2009. In situatia in care nu are bani sa plateasca datoria ce se poate intampla? Poate statul belgian sa-si recupereze banii in Romania(poate sa puna aici sechechstru pe bunuri)?
Iar in cazul in care acum ii sunt viratii banii pe card ii poate bloca contul sa-si recupereze banii?

Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Seconded employee agreement ramiha ramiha Buna ziua, Mi s-a ivit o oportunitate de a lucra la o firma din Belgia si am inteles de la potentialul angajator ca taxele ar fi mai mici cu un contract de ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui apartament în românia și doresc să-l vând. cum să procedez pentru a transfera banii prin bancă în belgia? clyde2010 clyde2010 Sunt proprietar al unui apartament in Romania si m-am casatorit in Belgia. Doresc sa vand apartamentul si cu banii obtinuti (plus o diferenta de la partenerul ... (vezi toată discuția)
Poprire.. cont nou? gabitza_itza gabitza_itza Buna seara. Am o poprire pr conturile bancare si nu am avut venituri intrate in conturile din Romania in ultimii 3 ani. De aceea cardurile vechi sunt expirate ... (vezi toată discuția)