avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Actiune judecatoreasca - recuperare -25%
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Actiune judecatoreasca - recuperare -25%

As vrea sa stiu daca cineva din tara ( ma refer la primarii) a dat in judecata si a castigat procesul pentru recuperarea celor 25% pierduti din iulie 2010. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: 77lia , utilizator 09:22, 29 Iunie 2011
Sunt functionar public (nu la o primarie), am actionat in instanta institutia pentru reducerea de 25% din iulie, avem termen in 25 febr
Va doresc multa, multa bafta. Colegilor nostri de o alta primarie li s-a respins actiunea ca nefondata. Noi avem termen pe 24.03.201.
Trimiteti o adresa de email si va tin la curent
Stimate Domnule dborsanu va rog sa-nu spuneti ce stiti despre actiunea de recuperare a 25% pentru care a-ti avut termen pe 25 febr. Adresa mea este nucsoara66@yahoo.com.Multumesc mult.
...si daca nu-i secret postati si pe forum ;)

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt functionar public si pana la data de 1 iunie ... Luiza Ioana Luiza Ioana Buna ziua! Sunt functionar public si pana la data de 1 iunie 2021 am lucrat intr-o primarie de oras din Arges,, pe un post unic. Mi-a fost desfiintat postul de ... (vezi toată discuția)
Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)