Buna ziua! Sunt functionar public si pana la data de 1 iunie 2021 am lucrat intr-o primarie de oras din Arges,, pe un post unic. Mi-a fost desfiintat postul de catre noul primar, prin clasica "reorganizare". Insa, el voia, de fapt, sa scape de mine. Pe langa mine, au mai fost desfiintate alte 4 posturi: inca unul de functionar public si 3 de contractual. Un contractual a iesit anticipat la pensie, in timp ce un alt contractual si un functionar public au fost reintegrati pe alte posturi, iar eu si un alt contractual am fost disponibilizati. Aceasta reorganizare a fost facuta la nici 6 luni de la ultima reorganizare si chiar si asa nu era legal, pentru ca legea nu s-a schimbat intre timp. Ca sa fie totusi 6 luni intre aceste reorganizari, au votat hcl ul in data de 5 febr. 2021, insa au mai dat un alt hcl ulterior prin care spuneau ca se aplica de la 1 iunie 2021. Atat Prefectura, cat si ANFP si ITM au raspuns ca este perfect normal asa ceva. Insa, la primul termen de judecare, hcl ul pus in fapt nu avea avizul prefecturii. A fost solicitat de primarie pe 11 iunie 2021, iar pe 17 iunie, cand a avut loc procesul, nu era depus. Mai mult, jydecatorul desemnat pt dosarul meu a intrat in concediu si a fost desemnat un judecator prieten partii adverse. Judecator care judeca in dosarul colegului meu si care a dat pana acum castig de cauza primariei. Judecatorul de la completul meu a dat o decizie contrara primariei. Am facut cerere de recuzare, insa a fost respinsa. Deci judecatoarea vrea sa judece si in dosarul meu. Nu cred ca trebuie sa va mai spun ca este un judecator de casa al PSD. In mod normal, aceasta ar fi trebuit sa dea doar termen. Inza, la Arges se poate orice. Ce pot sa fac ca sa am parte de un proces corect care, in mod normal, nici n-ar trebui sa existe?? Practic, eu ma judec cu o entitate responsabila cu pastrarea si respectarea legii intr o urbe care a incalcat o lege si niste drepturi, iar eu ma judec ca sa demonstrez ceva ce e evident.....