avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Administratie publica locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Administratie publica locala

A fost aprobata noua organigrama de consiliul local pentru functionarii publici trebuie aprobata si de ANFP? Si o alta intrebare, pentru posturile noi create in cat timp se poate organiza concurs pentru ocuparea lor?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 00:04, 3 Iunie 2011
In mod normal, daca se schimba structura organigramei in ceea ce priveste functiile publice (infiintari, desfiintari, etc) se solicita avizul ANFP in baza art. 107 din legea 188/1999 inainte de adoptarea HCL.
Cat despre ce posturi putem scoate la concurs...a ramas valabila proportia de 1 post care poate fi ocupat in conditiile vacantarii altor 7 posturi sau scoaterea la concurs a posturilor unice/de conducere vacante, cu conditia obtinerii avizelor necesare.

Multumesc! Care sunt avizele necesare pentru scoaterea la concurs a posturilor unice? Nu este post de conducere.

Posturile de conducere vacante pot fi ocupate prin promovarea unui salariat ?
Problema este ca pana la Dumnezeu, ne mananca sfintii...primarul propune prefecturii, care transmite mai departe la Ministerul de Interne, catre trebuie sa obtina avizul lui Boc si retur. Vedeti Ordinul MAI 78/2011 si OG 34/2009 modificata. Vorbesc de posturile contractuale.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
Kyandra, moderator
Aveti idee cam cat este necesar, ca durata de timp, de la obtinerea acordului ANFP, pana la scoaterea la concurs, prin promovare, a postului de conducere ?

Alte discuții în legătură

Plan de ocupare a functiilor publice pentru anul 2010 Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, As dori sa fac luna aceasta demersurile pentru scoaterea la concurs a functiei publice de auditor.Intrebarea mea este daca pot face acest demers ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)
Procedura promovare in clasa Cristinabv Cristinabv In cadrul inst noastre au sustinut examen de promovare in clasa un nr de colegi ce au absolvit studii superioare. Documentatia a fost trimisa spre avozare la ... (vezi toată discuția)