avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Administratie publica locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Administratie publica locala

A fost aprobata noua organigrama de consiliul local pentru functionarii publici trebuie aprobata si de ANFP? Si o alta intrebare, pentru posturile noi create in cat timp se poate organiza concurs pentru ocuparea lor?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 00:04, 3 Iunie 2011
Odata obtinut avizul ANFP, procedura de organizare a concursului se poate demara si a doua zi. Dosarele de inscriere se depun in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in M. Of. partea III; cu proba scrisa, interviul si contestatiile, sa zicem ca ar fi in total undeva spre 40 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de ocupare a functiilor publice pentru anul 2010 Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, As dori sa fac luna aceasta demersurile pentru scoaterea la concurs a functiei publice de auditor.Intrebarea mea este daca pot face acest demers ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)
Procedura promovare in clasa Cristinabv Cristinabv In cadrul inst noastre au sustinut examen de promovare in clasa un nr de colegi ce au absolvit studii superioare. Documentatia a fost trimisa spre avozare la ... (vezi toată discuția)