avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce este de facut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce este de facut

ce este de facut in cazul in care un avocat a pierdut un proces o mare companie, proces in care sin implicati 1000 de actuali si fost angajati ai acestei companii.intrebat daca nu introduce recursul la sentinta judecatoresaca recurs care trebuie introdus in 10 zile de la comunicare acesta raspunde ca nu va introduce recursul pina nu va vedea motivul care a stat la respingerea actiunii pt ca la acea data a reprezentat o alta cauza.in proces este vorba despre drepturi salariale cuvenite salariatilor acestei companii.dpa felul cum se comporta cu cei pe care i_a reprezentat in proces neraspunzindu_le la telefon acesta lasa loc de interpretari.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 14:09, 10 Februarie 2011
Daca procesul este un litigiu civil pe dreptul muncii, termenul de recurs (10 zile) curge de la COMUNICAREA hotararii.
Comunicarea nu se refera la solutia scrisa de judecator in condica, ci la trimiterea prin posta, la domiciliul ales de dvs. in proces, a hotararii intregi, motivate.

Neincrederea in avocat se rezolva prin schimbarea acestuia (ca si la medic, daca dvs. nu aveti incredere in avocat, nu va obliga nimeni sa continuati sa lucrati cu acesta). In recurs, puteti apela la un alt avocat.
De regula, avocatul se angajeaza pentru o etapa procesuala (fondul, recursul, apelul, sunt etape procesuale disctincte). Verificati pentru ce s-a angajat avocatul dvs. Daca nu s-a angajat pentru recurs, atunci nu este nici obligat sa il promoveze (recursul).

Nu imi permit sa comentez fara sa stiu, insa ma gandesc ca nu i-o fi usor nici avocatului sa respunda (fizic) la telefoanele a 1000 de clienti, ca sa spuna fiecaruia in parte ca nu stie de ce judecatorul a hotarat ce a hotarat (inca nu a primit motivarea sentintei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul avocatului il platesc cand am sentinta definitiva si irevocabila? mocutzy27 mocutzy27 se ia o hotarare judecatoreasca {partaj}hotararea este in favoarea mea {reclamant},paratul face apel............avocatul trebuie sa il platesc la sfarsit cand ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Exceptie invocata de instanta! goldfish goldfish buna seara! instanta mi-a invocat exceptia lipsei calitatii procesuale active, si evident ca a admis-o. la condica scrie CU APEL. intrebarea este in cate ... (vezi toată discuția)