avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... stramutat din Cadrilater- probleme foarte mari
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

stramutat din Cadrilater- probleme foarte mari

Problema este mult mai complicta pentru a putea fi spusa in doar cateva cuvinte. Este vorba de tatal meu, care este aroman, stramutat din cadrilater , Bulgaria, in 1940, in Constanta si care nu beneficiaza de drepturile lui conform legii( toti fratii, surorile, unchii si matusele lui, care locuiesc in Constanta, beneficiaza de toate drepturile iar tata, care locuieste in Onesti, jud Bacau, nu beneficiaza cu toate ca dosarul depus la Casa de pensii Bacau este identic cu dosarele celorlati depuse la Constanta). presupun ca cele doua judete nu fac parte din aceeasi tara. Ne-am judecat timp de 10 ani cu Casa de pensii, dar se pare ca , ei avand avocat si noi nu ( nu ne permite bugetul) ne-au deviat spre Contingios administrativ si nu pe ce trebuie si logic ca au castigat. As dori sa stiu , ce se mai poate face ( daca se mai poate face ceva), sa discut cu cineva care este specializat in aceasta problema pentru ai putea explica, pe indelete si cu acte, tot ce a fost pana in prezent in legatura cu aceasta problema. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Legea nr. 189/2000 maria1956 maria1956 in luna iunie este depusa cererea pentru acordarea drepturilor din Legea nr.189/2000.Casa de pensii imi cere declaratie notariala a 2 persoane care au fost ... (vezi toată discuția)
Legalizare adeverinta refugiat cadrilater buna ziua, bunicul ... Cornelvideo Cornelvideo Legalizare adeverinta refugiat Cadrilater Buna ziua, Bunicul a fost refugiat din Cadrliater in septembrie 1940 impreuna cu sotia si cinci copii dintre ... (vezi toată discuția)
Se poate muta un proces in alt oras? paladan paladan stimati avocati, sunt din Onesti , divortata, cu un copil de 5 ani care mi-a fost incredintat in ingrijire printr-o hotarare judecatoreasca data de tribunalul ... (vezi toată discuția)