avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... apel formal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

apel formal

Ce inseamna apel formal?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:10, 10 Februarie 2011
Nu exista consacrata in terminologia judiciara,aceasta expresie.
Probabil, ca este vorba despre indicatia presedintelui catre grefier,sa verifice prezenta partilor in sala de judecata pentru a vedea ce dosar poate abordat,in care sunt partile prezente
Apelul formal este apelul declarat in termen impotriva unei sentinte insa nemotivat, motivarea acestuia urmand sa fie formulata dupa redactarea hotararii de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare sentinta george84 george84 sunt parte intr-un proces penal ce se desfasoara in paralel cu un proces de daune(civil).Doamna grefiera mi-a spus ca redactarea sentintei dureaza 3 ... (vezi toată discuția)
Alt grefier care nu a fost de fata leusan leusan intr-un proces ,in care grefierul de sedinta a fost pe tot parcursul procesului prezent ,insa in sentinta apare ca si grefier de sedinta cu totul altul care nu ... (vezi toată discuția)
Ce este " minuta" unei hotarari? remusaky remusaky Buna dimineata! Vreau sa stiu ce este si ce inseamna o MINUTA??mentionez ca aceasta MINUTA a fost data intr-un proces de prescriptie a pedepsei (vezi toată discuția)