avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... alt grefier care nu a fost de fata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

alt grefier care nu a fost de fata

intr-un proces ,in care grefierul de sedinta a fost pe tot parcursul procesului prezent ,insa in sentinta apare ca si grefier de sedinta cu totul altul care nu a fost prezent pe timpul dezbaterilor.Este corect.?ce se poate face in aceasta situatie.?Mai mult ceea ce s-a discutat in cadrul sedintei nu apare in redactarea sentintei.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:22, 4 Mai 2011
Formulati calea de atac si stipulati acest motiv .
Daca sunteti nemultumi de sentinta ,puteti profita exercitandu-va acest drept de a o ataca
Se poate face cale de atac impotriva incheierilor de sedinta doar odata cu fondul
Ele pot fi atacate cu apel sau cu recurs.Exceptie fac incheierile prin care s-a intrerupt ori suspendat cursul judecatii, care pot fi atacate separat cu apel sau recurs.
Daca grefierul care a fost in sedinta se afla in concediu de odihna sau medical cand s-a redactat sentinta, atunci a fost semnata de un alt grefier, asa se procedeaza .....insa, de regula, se face mentiune pe sentinta "pt.grefierul x .aflat in concediu .....semneaza y "
Nu ,nu este corect ca sa apara alt grefier decat cel care a consemnat sustinerile partilor la dezbateri.Atacati sentinta si solicitati copie de pe notele de sedinta cand s-a discutat cauza pe fond.
puteti va rog sa imi spuneti baza legala ,in care se stipuleaza asa ceva ca sa stiu in drept ce invoc?

Alte discuții în legătură

Termen de redactare incheiere de sedinta costel_gr2013 costel_gr2013 care este termenul legal de redactare a unei incheieri de sedinta din cadrul unei judeatorii? (vezi toată discuția)
Hotarare primita prin posta, nesemnata de judecator, decat de grefier, este nula?? aidu aidu Tocmai am primit prin posta hotararea, care nu are insa nicio semnatura din completul de judecata, nici judecatoarea, nici asistentii, ci doar ... (vezi toată discuția)
Pronuntare de catre instanta de fond prin incheiere civila cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele Daca instanta de fond (intr-un litigiu de munca) se pronunta prin Incheiere civila, prin care ... (vezi toată discuția)