avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

amenda neplatita

Buna ziua,
intrebarea mea este in referinta la o amenda pe care mi-a pus politia, nu mi s-a comunicat amenda nici deschiderea unui proces verbal din cauza asta nu am platit-o, pentru ca nu stiam de existenta ei.
Surpriza mea a fost cand mama mea a fost sa plateasca impozitul pe apartament, nu i-au permis sa plateasca impozitul pana nu achiteaza amenda mea. Trebuie sa precizez ca apartamentul e al mamei mele, impozitul e al ei si amenda e a mea. Eu sant majora si sant luata in spatiu in apartamentul ei. Cum e posibil si in ce baza o fac pe ea responsabila solidara de creantele mele ????? Debitorul sant eu si nu sant propietaria apartamentului, decat figurez luata in spatiu. Va rog sa imi spuneti in ce se bazeaza ei ca sa faca asa ceva si ce solutie as putea sa adoptez. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 16:31, 10 Februarie 2011
pai in primul rand contestati pv cu privire la aspectele sesizate respectiv ca nu ati fost instiintat. cu privire la impozit personalul primariei face un abuz daca nu accepta plata impozitului. mama poate face o cerere inregistrata la primarie in care solicita sa-i fie acceptata plata impozitului . vb si despre amenda. mentioneaza ca pv este contestat intrucat nu v-a fost comunicat, mentionati si ca primaria pana in prezet nu a facut nici un demers pt exacutare silita si nici nu a informat ca sunteti restanta cu aceasta datorie. solicita in cerere plata impozitului cf tarifului de la data depunerii cererii. la sf mentionati ca va rezervati dreptul de a-i reclama pt abuz in serviciu daca refuza sa va primeasca banii. in max 30 zile tb sa va dea raspuns la cerere. altfel faceti reclamatie pol pt abuz in serv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns privind ... portaroana portaroana Bună dimineața Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns privind următoarea situație: - o colegă de serviciu a fost să plătească la Primărie ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala pentru notificare axeman_gabriel axeman_gabriel Buna ziua, am primit o amenda in baza legii 61/1991 ca am apelat abuziv la serviciile pol locale. Am sunat pentru o masina parcata pe o zona delimitata cu ... (vezi toată discuția)
Trotuarul: domeniu public sau nu? blackshaddow blackshaddow am si eu o intrebare si as dorii un mic ajutor in acest sens -trotuarul respectiv fasia de teren dintre gardul unei proprietati si bordura respectiv strada ... (vezi toată discuția)