Am o intrebare va rog, cat poate sa dureze un divort in care cealalta parte nu se prezinta , este divort fara copii, pana acum a fost un termen , si cum nu a vrut sa vina, sa mai dat un termen, are cineva idee cat poate sa lipseasca cealalta parte ?se poate incheia si fara prezenta celelailte parti??? sau o sa se de-a termene la infinit pana se prezinta?
Buna seara,
se poate incheia fara prezenta celeilalte parti, in 2-3 termene terminati, dar trebuie sa faceti citarea prin publicitate largita( adica printr-un ziar cu tiraj mare si local).
In primul rand multumesc pentru raspuns, sa inteleg ca va trebui data citarea primita la un ziar si apoi ce mai este de facut ? ma duc cu ziarul la tribunal?
judecata va incepe cand procedura de citare a fost indeplinita.
doar daca nu mai locuieste la adresa din buletin si nu cunoasteti adresa la care domiciliaza, il citati prin mica publicitate , cu acordul instantei
Sfaturi de divort
puffy_25
Buna ziua,sunt casatorita de 8 ani dar de 2 ani am parasit caminul conjugal de un an incerc sa divortez prima oara am incercat fara avocat am depus actele ... (vezi toată discuția)