avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor urgent, va rog !
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor urgent, va rog !

In decl.112 la sectiunea c introduc o conventie civila cu un venit brut de 1500 lei iar cas imi afiseaza ca e plafonat la 10110lei si imi calculeaza cas in suma de 1062 lei.
Nu la sectiunea c trebuie sa introduc conventiile civile?
Ce nu este bine?#-o
Multumesc de ajutor!
Cel mai recent răspuns: rodia , utilizator 17:36, 14 Februarie 2011
Nimeni nu s-a ,,lovit" de acest aspect?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 112 doradea doradea am nevoie de indrumare. anul trecut s-au incheiat conventii civile, s-au intocmit si statele de plata cf legislatiei din 2011. plata acestora s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Cas-declaratie 112 paicaflorica paicaflorica Buna ziua, Sunt administrator la o asociatie de proprietari si nu ma lasa sa completez declaratia 112 fara CAS. Am completat partea de sus a declaratiei cu 0 ... (vezi toată discuția)