avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Ca o conditie pentru a beneficia de somaj este:
- să fii înregistrat la Agenţiile de Ocupare a Forţei de Muncă în a cărui rază teritorială îţi ai domiciliul sau, după caz, reşedinţa, dacă ai avut ultimul loc de muncă sau ai realizat venituri în acea localitate.
Sa inteleg ca daca am domiciliul intr-un judet si lucrez in alt judet (fara a avea viza de flotant) nu beneficiez de somaj?

Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 23:41, 10 Februarie 2011
Trebuie sa depuneti dosarul in orasul de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii utile ref. la somaj fcostea fcostea Buna ziua, In cazul in care persoana care urmeaza a fi trimisa in somaj, are doua adrese, in judete diferite (in x judet are domiciliul stabil si in y ... (vezi toată discuția)
Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
Somaj   mioara mioara daca am domiciliul intr-o localitate si sint flotant in alta pot primi indemnizatia de somaj in localitatea unde sint flotant?multumesc (vezi toată discuția)