avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
mugur1979 a scris:

cred ca ar trebui sa-i multumiti lui adrianradu pentru sfaturile lui,sunt sigur ca sunteti pregatiti foarte bine dar poate n-ati inteles cum se pun intrebarile si ar trebuie sa va schimbati modul de a invata

Eu zic ca nu e cazul de astfel de postari.
Si eu as putea veni cu ceva de genul daca as fi avut la dispozitie macar o luna fara familie in care sa fiu numai eu si cartile as fi reusit sigur sa trec de 9.
Fiecare a facut sacrificii asa cum a putut si cat a putut, dar sunt persoane care in tot acest timp au fost si mame si sotii si bucatarese si....
Fiecare se cunoaste si poate aprecia dc mai e cazul sa se pregateasca pt ac examen sau cum sa se pregateasca, nu cred ca e cineva in masura sa dea sfaturi in sensul asta dc nu ii sunt cerute.
Cunosc persoane care au luat din prima si la INM si la vechime, dar de asemenea stiu si in ce conditii au invatat.
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
sim05, utilizator
cei mai multi din bucuresti, unul din ct (cel care are 8,65, dar am inteles ca vrea horezu), eu sunt din bv (vreau pitesti sau topoloveni)
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
adrianradu.bv, utilizator
sim 05 am urmarit forumul am si postat cateodata si fara suparare spun ca am vazut din raspunsurile si spetele ce le postau unii ,ca nu inteleg ce vrea exact examenul .
sincer pe tine te-am vazut cel mai pregatit si credeam sigur ca intri cum am si crezut de patick si nu m-am inselat.Tu aveai raspunsurile clare si la obiect si se vedea ca ai inteles esenta notiunilor
sunt sigur ca la tine la acest examen a fost un accident ca altfel intrai sigur pentru ca le intelegeai prea clar si explicai si foarte bine.
spre deosebire de tine si patrick altii aveau notiunile neclare,nu intelegeau esenta si nu trebuie sa se supere cand le spune cineva
nu trebuie sa fii foarte pregatit ca sa ti dai seama cand cineva are notiunile neclare si daca-i spui nu trebuie sa se supere,poate chiar e asa si trebuie sa faca ceva sa schimbe stilul de invatat
salutare

eu sunt unul din cei cu 7,60 ...bucuresti .........procurori...
astept ..un nou clasament

o seara buna
sorincostelc ,sa inteleg absolvent academie,promotia?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)