avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

salarizare
sunt incadrata in functia de referent,contractual, treapta II, studii medii, cu un salariu brut de 670 lei,intr-o primarie de gradul III pana la 3000 de locuitori. am absolvit studiile superioare in iulie 2010, si pana in acest moment nu am fost promovata in functie corespunzatoare studiilor. va Rog sa ma lamuriti ce trebuie sa fac. cei de la resurse umane mi-au spus ca nu stiu care este procedura. va muiltumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
lorymiha, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:53, 11 Februarie 2011
Nu este suficient sa dobanditi o diploma de studii superioare, trebuie ca postul sa aibe drept cerinte de incadrare, studii superioare.
Daca transformam posturile numai pentru faptul ca am dobandit o diploma o sa ajungem ca toate posturile sa fie salarizate pentru functii superioare desi natura lor cere studii medii. Si ne miram de ce cresc taxele si impozitele in fiecare an.
Ma intreb ce vom face cu femeia de servici, tot personal contractual, care a terminat si ea o facultate.
Cautati un post vacant conform pregatirii actuale si concurati pe el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)