avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O speta...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O speta...

Am si eu o nelamurire cu o speta....deci speta zice asa A intra pe poarta descuiata si ia din curtea unui imobil in timpul zilei,unele bunuri si le ascunde in tomberonul de gunoi asezat in strada langa poarta,iar noaptea impreuna cu B (care ii spusese ce a facut) vin si iau bunurile din tomberon si le transporta la domiciliul lui B unde le impart.Ce infractiuni au comis A si B?
Cel mai recent răspuns: alex2029 , utilizator 15:51, 11 Februarie 2011
daca imobilul nu apartine nici unuia dintre ei furt calificat.
pai nu apartine...deci eu ma gandesc la urmatoarea treaba....A a savarsit violare de domiciliu si furt calificat iar B complice la furt calificat....dar ma gandes...la inca o varianta...A furt simplu si B tainuire!deci...ce parere ai?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când o persoană intră într-o curte de unde încearcă să sustragă bunuri, dar până la urmă le abandonează, este tentativă de furt sau tentativă de furt calificat prin violare de domiciliu? viorelv viorelv Dacă o persona intră impunând de o poarta care se deschide sor fiinf doar lipita într-o o curte de unde incearca sa sustragă bunuri dar până la urmă ... (vezi toată discuția)
Complicitate anterioara...? Angela Silasi Angela Silasi A este soferul masinii in care urca B pentru a merge la o plimbare...nu dupa multe minute se plimba prin oras in scopul insusirii unei masini. B ii cere lui A ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit... in tomberonul de gunoi! cristian.UE cristian.UE este legala insusirea bunului gasit intr-un tomberon de gunoi de pe strada? (vezi toată discuția)