avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea privind persoanele cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea privind persoanele cu handicap

daca solicit program redus cu 4 ore conform legii privind drepturile persoanelor cu handicap nr.448/2006 ce influenta are asupra drepturilor mele salariale?
Mentionez ca sunt o mama care are in ingrijire un copil cu handicap grav in varsta de 4 ani si lucrez in prezent program normal de 8 ore.
As dori sa-mi mentionati textul de lege care reglementeaza aceste situatii!

Alte discuții în legătură

Reducere timp de lucru lulita lulita imi sunt sau nu diminuate drepturile salariale ,avand un copil cu grad de handicap grav si la cerere am timp te lucru 4 ore.in legea 448 a pers cu handicap nu ... (vezi toată discuția)
Protectia copiilor cu handicap claus2013 claus2013 sunt functionar public cu statut special (in administratia nationala a penitenciarelor) am in intretinere un copil cu handicap grav nascut la data de 17 11 ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind legea 448 lulita lulita de program redus stiam,am si stat o anumita perioada la program redus de 4 ore ,dar asa vrea sa stiu imi sunt sau nu diminuate drepturile salariale si care ... (vezi toată discuția)