avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reducere timp de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reducere timp de lucru

imi sunt sau nu diminuate drepturile salariale ,avand un copil cu grad de handicap grav si la cerere am timp te lucru 4 ore.in legea 448 a pers cu handicap nu am gasit nimic referitor la acest aspect.iar salariul il primes injumatatit.e sau nu corect.daca se poate as dori sa stiu si legea care face referire la acest aspect
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 00:25, 7 August 2009
Da, aveti dreptul la program redus de 4 ore. Gasiti modificarile la Legea nr.448/2006 în ORDONANTA DE URGENTA nr. 14 din 7 martie 2007 pentru modificarea si completarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 187 din 19 martie 2007. In speta, referitor la programul redus de 4 ore, modificarea art.12 din Legea 448/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri privind legea 448 lulita lulita de program redus stiam,am si stat o anumita perioada la program redus de 4 ore ,dar asa vrea sa stiu imi sunt sau nu diminuate drepturile salariale si care ... (vezi toată discuția)
Legea privind persoanele cu handicap simionescugabi simionescugabi daca solicit program redus cu 4 ore conform legii privind drepturile persoanelor cu handicap nr.448/2006 ce influenta are asupra drepturilor mele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie taiata? cocochannel cocochannel Buna seara, Este adevarat ca in cazul in care am un copil cu handicap grav, si vreau sa beneficiez de dreptul la program redus de lucru,de la 8 la 4 ... (vezi toată discuția)