avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act de dare in plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act de dare in plata

am o situatie in care datoria societatii catre administrator a fost stinsa printr-un "act de dare in plata" autentificat notarial, prin care se transmite administratorului un imobil apartinand societatii. intrebarea mea ar fi daca in acest caz de stingere a datoriei mai este nevoie de intocmire a facturii fiscale. multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
clas, utilizator

Alte discuții în legătură

se poate aplica darea in plata in urmatoarea situatie? scsa scsa Buna seara, Se poate aplica darea in plata in urmatoarea situatie? Banca a executat deja imobilul ipotecat si a cesionat restul creantei neacoperite catre ... (vezi toată discuția)
Rambursare creditare societate, in natura ade31 ade31 Buna ziua, Asociatul unic al firmei a imprumutat firma cu ceva bani (mai multi). Pot sa-i restitui creditarea in natura? Adica sa-i dau un mijloc fix al ... (vezi toată discuția)
Imobil in schimbul stingerii creantei art.242 art.242 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu solutii la urmatoarea speta: o societate A are datorii la o societate B. societatea B doreste sa intre in posesia unui ... (vezi toată discuția)