avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Am 52 de ani,30 de ani de munca in invatamant -si sufar de urmatoarele afectiuni
-hipotiroidism primar
-tiroidita cronica Hashimoto
-microadenom hipofizar
-HTA,stdlll,risc crescut
-cardiopatie hipertensiva cu tulburari de depolarizare
-dislipidemie mixta severa
-spondiloza cervico-dorsala
-poliartroza incipienta
-toleranta alterata la glucoza
As vrea sa stiu daca ma pot pensiona de boala,in ce conditii-mentionez ca am demisionat luna trecuta tocmai din imposibilitatea de a-mi continua activitatea din cauza starii alterate de sanatate
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:38, 11 Februarie 2011
Din pacate degeaba inserati afectiunile dv., nimeni dintre noi nu va poate raspunde la intrebare. Singurii care hotarasc sunt cei din comisia de expertiza a capacitatii de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La limita puterii redialboss redialboss buna ziua am 37 ani , o vechime in canpul muncii de 17 ani iar de 3 ani sufar de ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire asigurare de viata pentru credit bancar pavellevap pavellevap In ce situatii o societate de asigurari de viata nu aproba dosarul de despagubire in caz de deces al titularului unui credit pentru nevoi personale ? In ... (vezi toată discuția)
Care este legea privind eliberarea documentelor ºi a decedaþilor din spital? paulmariuspop paulmariuspop Ma poate ajuta sa imi spună cineva care este legea in baza careia se specifica felul in care se elibereaza decedatul si certificatul medical de constatare a ... (vezi toată discuția)