avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 112

Pentru un angajat care este in concediu fara plata , cum trecem corect in declaratie
1.sectiuanea B cu ore suspendate
sau
2. ca sectiunea A neasigurat
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 20:16, 11 Februarie 2011
Eu lucrez intr-un program care genereaza si decl.112, o persoana aflata in CFS- situatia de care vorbeati dvs.apare la sectiunea A si numarul de ore din luna este completat la rubrica ...ore suspendate in luna, in loc de ore efectiv lucrate cum este in cazul unei persoane care a lucrat. Sper sa va ajute cele scrise de mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 suciugeorgeta suciugeorgeta Daca am un salariat in concediu fara plata toata luna cum se completeaza decl 112? nu ma lasa sa pun la ore lucrate 0 si la suspendate tot 0...... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 vica.1960 vica.1960 Cenzorii si membrii cosiliului de administratie in care sectiune se trec A sau B. La tipul de contract ce se trece fiindca ei nu au contract si nici nr. de ... (vezi toată discuția)
Declaratia112 - concediu cod 08 grasa78 grasa78 va rog sa-mi precizati daca este corect: am un concediu medical cod 08, cu un cuantum de indemnizatie de 1.517 lei, din care se scade CAS 10,5% in valoare de ... (vezi toată discuția)