avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Salut. Am o intrebare. In luna decembrie mai exact pe 1 decembrie 2010 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe 90 de zile pt viteza in localitate. Mi-a fost data dovada. in luna iunie anul trecut am mai avut o abatere pt care mi-a fost suspendat pt o luna. Acum mi-a venit acasa hartie precum ca mia fost suspendat dreptul de a conduce 120 de zile deorece in ultimele 6 luni am mai avut o abatere. Acum vreau sa stiu...am luat examenul pentru redobandire...si nu mia fost acceptata cererea pt micsorarea pedepsei....daca am luat examenul mi se reduce luna aia care mi-au puso in plus? adica pot sa ma duc sa mil iau la 3 luni...nu 4?...Va multumesc.
nu. urmeaza sa va restituie permisul dupa 4 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat pentru 90 de zile alinmangalagiu alinmangalagiu salut... mia fost suspendat permisu pe 90 de zile.. pt alcool.. aveam 0,30...stie cineva daca tre sa dau examen de redobandire.. sau tre sa astept sa treaca ... (vezi toată discuția)
Am condus si eu ca multi altii dupa ce am consumat cateva beri ronaldo24 ronaldo24 Salut am o problema extrem de grea as dori niste raspunsuri..va rog mult de tot sunt terminat.In 2010 am fost condamnat pt conducere fara permis,nr expirate si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe 14 ianuarie mi-a dost retinut permisul pt 90 zile, ... b.lucian86 b.lucian86 Buna ziua. Pe 14 Ianuarie mi-a dost retinut permisul pt 90 zile, viteza 117 kmh pe limita de 50kmh. Am facut contestatie, procesul fiind pe rol. Pe data de 25 ... (vezi toată discuția)