salut... mia fost suspendat permisu pe 90 de zile.. pt alcool.. aveam 0,30...stie cineva daca tre sa dau examen de redobandire.. sau tre sa astept sa treaca perioada de 90 de zile.. si mil da asa.. fara examen??
Din pacate trebuie sa dai un examen, mai mic, cu 15 intrebari din legislatia rutiera. Din fericire, cele 15 intrebari, sunt intrebari simple cu un singur raspuns corect, si se ia mai usor. Planificarea se face la Politia rutiera. Bafta !!!!!!! Cu ocazia aceasta, dupa ce ai luat examenul, in anumite conditii, poti cere reducerea perioadei de suspendare de la 90 de zile la 30 de zile, asta daca vrei sa conduci.
- examenul de13 din 15 este obligatoriu in acest caz, daca nu-l dai sau nu-l iei, ti se va prelungi pedeapsa de suspendare cu inca 30 de zile dupa cele 90 de zile.
- daca nu ati mai beneficiat de reducerea de la 90 de zile la 30 de zile in ultimii 3 ani puteti da examenul 13 din 15 si va puteti lua permisul si la 30 de zile daca promovati examenul.
Succes !B-)
Redobandire permis
Iosif U.
Redobandire permis.
In situatia mea, permisul mi-a fost suspendat in 29.12.2021 cu drept de circulatie pana i n 13.01.2022. Am fost informat de ofiterul care ... (vezi toată discuția)