avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate jocuri electronice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate jocuri electronice

La exploatarea unui joc electronic, ca detinator al spatiului, primesc de la utilizator, lunar, un decont cu: Venituri - premii - taxa licenta=profit. Din acest profit imi revine 25% pentru care tai o chitanta pe numele organizatorului.
Eu ca detinator al spatiului inregistrez in conta doar acest profit final de 25%
1.Este necesar sa ma inregistrez cu venitul total si cheltuielile aferente?
2.Trebuie sa tai si factura pentru a colecta TVA?
Cel mai recent răspuns: valyneagu29 , utilizator 11:29, 14 Februarie 2011
Cine detine licenta pentru jocurile de noroc?
(1) Decontul de asociere in participatie se inregistreaza si pe conturile de venituri si pe conturile de cheluieli.

(2) Nu mai trebuie intocmita factura. Evidenta si, eventual, plata TVA intra in sarcina celui care tine evidenta contabila a asocierii.
utilizatorul detine licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jocuri de noroc ella_rad ella_rad Subiect: jocuri de noroc buna ziua.am si eu o intrebare legata de jocurile de noroc. firma (platitoare de tva)a incheiat un contract de asociere in ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune editnyulas editnyulas O entitate ce detine licenta de organizare a jocurilor de noroc (societatea A) doreste sa incheie un contract de asociere in participatiune cu o alta entitate ... (vezi toată discuția)
Virament impozit pe profit EricaNagy EricaNagy In cazul unei asicieri in participatie conform codului fiscal art 28 al;3 veniturile si cheltuielile se atribuie fiecarui asociat corespunzator cotei de ... (vezi toată discuția)