avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2067 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... jocuri de noroc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

jocuri de noroc



Subiect: jocuri de noroc
buna ziua.am si eu o intrebare legata de jocurile de noroc. firma (platitoare de tva)a incheiat un contract de asociere in participatiune cu o societate x ce detine jocuri de noroc.la sfarsitul lunii societatea x intocmeste un proces verbal ce cuprinde veniturile si cheltuielile aferente lunii respective si vireaza firmei in cauza(cu obiect de activitate ce nu cuprinde jocurile de noroc) suma cuvenita.eu, ca reprezentat al firmei ce trebuie sa emit catre societatea x? factura si chitanta, doar chitanta?daca emit factura, eu fiind platitoare de tva, automat calculez tva 24%. Multumesc anticipat



Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:12, 5 Septembrie 2011
In cazul asocierii in participatie partenerii isi trimit unul altuia un decont cu veniturile realizate si cheltuielile efectuate aferente asocierii care la sfarsit de luna se inchid prin contul de profit si pierderi. Deci, nu se factureaza nimic.
si eu pe ce baza incasez banii? doar chitanta? multumesc mul
In numerar cu chitanta sau prin banca cu ordin de plata, CEC etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asociere in participatiune editnyulas editnyulas O entitate ce detine licenta de organizare a jocurilor de noroc (societatea A) doreste sa incheie un contract de asociere in participatiune cu o alta entitate ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune ccccristina ccccristina buna ziua un asociat( a venit cu spatiu),trebuie sa primeasca lunar de la celalalt asociat in fiecare luna 3000 de euro + tva in urma desfasurarii ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune adella1604 adella1604 buna seara, Am 2 societati ccare au un contract de asociere in participatiune societate A ii ofera societatii B spatiu ptr desfasurare activitate si achita ... (vezi toată discuția)