avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... pentru acelasi tip de produs financiar -doua dobanzii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

pentru acelasi tip de produs financiar -doua dobanzii diferite = practica necomerciala

salut , am o intrebare in legatura cu o speta:
pentru acelasi tip de produs financiar =credit , banca practica 2 (doua) dobanzii diferite .
intrebare : se incadreaza la practici necomerciale??
ce lege guverneaza acest fapt?
este de competenta ANPC ?
ca raspuns : politica interna a bancii stabileste acest lucru !!!
reprezentantii bancii sustin sus si tare ca e LEGAL.
parerii si solutii??
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:49, 17 Februarie 2011
Ce solutii sa va dam cand nu stim clar ce scrie in contract. Daca chiar aveti nevoie de o parere oficiala sesizati ANPC-ul si atasati o copie de pe contract urmand ca sa va raspunda la obiect.
am fost destul de explicit : poate o institutie bancara sa practice 2 tipuri de dobanda diferita la acelasi tip de credit
exista in legislatia romaneasca o lege care sa reglementeze acest fapt?
nu are legatura cu condiitile contractuale.
cum pe parcursul a 4 ani dobanda practicat era una SINGURA.
dupa aparitia 288/2010 au introdus acest fapt la credite noi si credite vechi (o diferenta explicata prin politica interna a bancii)
deci e o practica necomerciala ???
la asta am facut referire????
Asta este altceva...Formulati reclamatie la ANPC cf Legii 193/2000 practici comerciale incorecte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: pentru acelasi tip de produs financiar -doua dobanzii diferite = practica necomerciala vali7vali vali7vali salut , am o intrebare in legatura cu o speta: pentru acelasi tip de produs financiar =credit , banca practica 2 (doua) dobanzii diferite . intrebare : se ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive hot_oliviu hot_oliviu Un contract de credit ipotacar care contine o clauza abuziva cade sub incidenta legii 193/2000? (vezi toată discuția)
Avocat platit degeaba alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua. Din raspunsul primit de la ANPC, inteleg ca legile invocate de avocatul pe care l-am platit cu 1000 lei pentru consiliere (redactarea acestor 2 ... (vezi toată discuția)