avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile

buna!as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile pentru un salon de coafura intr-o zona rurala?ce demersuri ar trebui sa fac,cui sa ma adresez?iar pentru salon ce acte necesare ar trebui?
va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile mihaelafurtuna mihaelafurtuna buna!as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile pentru un salon de coafura intr-o zona rurala?ce demersuri ar trebui sa fac,cui sa ... (vezi toată discuția)
Patiserie - gelaterie Ramona2014 Ramona2014 Buna ziua! Intentionez sa revin in tara si sa deschid o patiserie - gelaterie, cu laborator; As dori sa stiu care sunt pasii pentru a obtine fonduri europene, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambulsabile. ingrid123 ingrid123 Buna ziua. As dori mai multe informatii despre cum ar trebui sa procedez pentru a obtine o suma de bani pentru un cabinet/salon de recuperare medicala, masaj ... (vezi toată discuția)