avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Patiserie - Gelaterie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Patiserie - Gelaterie

Buna ziua! Intentionez sa revin in tara si sa deschid o patiserie - gelaterie, cu laborator; As dori sa stiu care sunt pasii pentru a obtine fonduri europene, cui trebuie sa ma adresez, actele necesare, proiect samd; E necesara o suprafata minima obligatorie a patiseriei? In Romania, bancile anticipeaza suma de banii, in cazul in care proiectul este aprobat? E mai ok sa ma adresez unui avocat ce ma poate ajuta cu actele necesare infiintarii unei societati?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 19:13, 20 Februarie 2014
Gasiti pe internet, la o cautare simpla, toate informatiile necesare pentru infiintare, autorizare.
Bancile nu pot anticipa , cel ce anticipeaza necesarul de creditat sunteti dvs, si specificati acest lucru in proiect, daca proiectul dvs este depus la banca.
Daca doriti fonduri nerambursabile, atunci trebuie sa urmati pasii programului ales.
Bancile pot sa va ofere solutii in cazul in care doriti sa accesati linie de credit, rambursabila, in baza unui proiect.
Infiintarea unei firme o puteti delega unui avocat.
Buna Ziua.
In primul rand trebuie sa cunoastem mai multe date. Daca doriti sa realizati patiseria in zona urbana sau in zona rurala.
Sunt programe de infiintare de srl-uri in zona rurala cu accesare pana la 200.000 de euro sau in zona urbana de dezvoltare a unui imm existent.
O zi buna.
Cred ca prin "anticipeaza" utilizatorul dorea sa se intereseze daca ar primi bani in avans. :)

@odasglobalconsulting: Din pacate, niciunul din acele programe pe care le amintiti in mod misterios:
1) Nu mai functioneaza si trebuie sa asteptam lansarea noilor programe
2) Nici nu finantau actvitati de procesare a produselor agricole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)