avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile


buna!as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile pentru un salon de coafura intr-o zona rurala?ce demersuri ar trebui sa fac,cui sa ma adresez?iar pentru salon ce acte necesare ar trebui?
va multumesc!!!

Cel mai recent răspuns: lauricu , utilizator 22:23, 15 Februarie 2011
Da, in principiu poti obtine.
Daca salonul va functiona in mediul rural atunci este eligibil prin Fondul European de Dezvoltare Rurala si pentru asta gasesti informatii pe [ link extern ] .

Masura 312:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
Care este procentul sau valoarea fondurilor nerambursabile pentru deschiderea unui salon in mediul rural ?
Sunt cheltuieli eligibile achizitionarea unei locatii + dotarea salonului ?
procentul este 70% si 30% contributie proprie. achizitia locatiei nu este eligibila, doar dotarea, eventual constructia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile mihaelafurtuna mihaelafurtuna buna!as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile pentru un salon de coafura intr-o zona rurala?ce demersuri ar trebui sa fac,cui sa ma ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)