va rog , pentru CC -administrator sectiunea c -D 112- categorie 18 imi apare la rd.13 plafonat CAS Baza contributie plafonata =10.220 lei si calcul automat rd.14 .Cum as putea introduce manual Baza contributie = venitul brut realizat ( ex.500 lei)Va rog, o consultatie pentru compleatrea acestei D112:
Completati in ordinea fireasca mai inainte datele angajatorului cu CIF, denumire, urmand datele angajatului CNP, nume, prenume etc....si apoi introduceti venitul brut. Va va aparea suma corecta si la CAS.
va multumesc, dar am completat exact in "ordinea fireasca" precum ati indicat si dvs., datele angajat., cif, cod caen 6832, fd.risc -nu, anexa 1, am sarit la ultima pagina de la naexa 1.2-Asigurati, , am completat CNP , nume, data inceperii 03.01.2011, am selectat sect. C -tip asigurat -18, daca af fi corect, si automat pe rd.13 si rd.14 se genereaza automat calcul Baza CAS si calcul contributie CAS cu sumele plafonate.
Incercati sa completati aici. Poate ca aveti o varianta mai veche. [ link extern ]
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 112
machiador
la conv. civile ,care au si contract de munca individual, se retine obligatori CAS 10.5%,somaj0.5% si impozit 16% cod 616 din din D112, sanatatea 5.2% ... (vezi toată discuția)