avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii proprietari

Am o intrebare , si-as dori chiar o consultatie de la dvs., VA ROG!!!
In D112, pentru o asoc. de proprietari , in functia de administrator incheiat conv. civile -sect,C tip asigurat -18/ Persoane care realizeaza venituri conv,civile de natura profes. venit brut = 500 lei , somajul se introduce manual Baza somaj =500 lei , dar problema e de aici incolo . Automat cand intri pe sect. C tip asigurat - 18 , la baza contrib. CAS plafonata apare automat 10226 la rd. 13 si la rd.14 contrib. CAS automat =1026 lei (sumele sunt din amintirile mele) nu exacte . Cum pot sa introduc manual baza corecta la rd.13 pt.CAS ,adica =500 lei.Va rog,ajutati-ma din suflet. Cred c-am stat pe calc. cateva ore bune sa deslusesc aceata nedumerire, unde oarea gresesc sigur.

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:26, 12 Februarie 2011
Interventie moderator.
V-am raspuns in topicul deschis la contabilitate.
Aici voi inchide acest topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 machiador machiador la conv. civile ,care au si contract de munca individual, se retine obligatori CAS 10.5%,somaj0.5% si impozit 16% cod 616 din din D112, sanatatea 5.2% ... (vezi toată discuția)
Asociatii proprietari machiador machiador va rog , pentru CC -administrator sectiunea c -D 112- categorie 18 imi apare la rd.13 plafonat CAS Baza contributie plafonata =10.220 lei si calcul automat ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)