avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registrul de casa in LEI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registrul de casa in LEI

Registrul de casa in LEI...este unic pt o firma? In ce conditii se pot tine mai multe registre de casa? Pot fi 2 registre de casa in LEI la o fundatie, asociatie?Doresc legea in care e stipulata vreo referire la aceste lucruri, contraventie...etc.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 23:13, 10 Mai 2008
32 de vizualizari si inca nici un rspuns...hmhmhmhmh.
Se tine cate un registru de casa pentru ficare punct de lucru sau agentie a firmei - se inregistreaza toate intrarile si iesirile din respectiva locatie.
ok. ,dar unde scrie in lege kestia asta...si potrivit carei legi ...
Daca firma tine 2 registre de casa in lei , dintre care unul e fals...potrivit carei legi ...
Persoanele impozabile stabilite in Romania trebuie sa tina evidente corecte si complete ale tuturor operatiunilor efectuate in desfasurarea activitatii lor economice. - art. 156 (1) Cod fiscal - Evidenta operatiunilor.
Registr de casa - este document contabil.
E responsabilitatea persoanei respective daca tine in paralel unul fals.
Acest art din Codul fiscal ste valabil si pt fundatii, asociatii, ONG-urile in general?

Alte discuții în legătură

Registru de casa ContSters126274 ContSters126274 Pentru a tine si complecta un registru de casa iti trebuie o pregatire anume? Exista o lege anume pentru asta? Pentru greselile care se fac in registru de ... (vezi toată discuția)
Registrul de casa iuli-ana iuli-ana registrul de casa se poate completa si sambata daca nu se lucreza la firma respectiva, unul din directori mai face cumparaturi sambata si mi le aduce sa le ... (vezi toată discuția)
Procedura incasare gcprmr gcprmr In cazul in care administrarea Asociatiei de propietari, este externalizata, este facuta de o firma particulara, ce proceduri si ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)