avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... respectarea timpului de lucru din contarctul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

respectarea timpului de lucru din contarctul individual de munca

Lucrez la o firma de distributie, ca si sofer pe o autoutilitara de 3,5 t. Zilnic programul de lucru este de 11-12 ore, contractul individual de munca fiind semnat pentru 8 ore. As vrea sa stiu daca pentru autoutilitarele pana la 3,5 t este vreo restrictie privind timpul de condus, ce documente trebuie sa posed pentru a demonstra timpul de lucru, ce obligatii are angajatorul in acest sens.
In cazul in care raspunsul angajatorului este unul evaziv, de genul ,, daca nu iti convine poti sa pleci" , eu ca si angajat ce pot sa fac pentru a fi respectat contractul individual de munca de catre ambele pati?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Suprasolicitare loc de munca klivi klivi daca o firma\'\'mare\'\' cu autoritate in oras si influente, incalca grav drepturile angajatilor unde se poate face plangere? sotul meu este angajat ca sofer ... (vezi toată discuția)
Sofer profesionist.adevar sau confuzie? maddalina maddalina va rog sa ma elucidati intr-o problema. luna trecuta am depus un dosar pentru angajare ca sofer autoutilitara salvare. la depunerea dosarului , o doamna imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as-i avea urmatoarea intrebare. fiind angajat ca inginer ... baloghjoe baloghjoe Buna ziua. As-i avea urmatoarea intrebare. Fiind angajat ca Inginer (conform cod COR) in perioada 2007-2018, avand in fisa postului ATRIBUTII DE SOFER ... (vezi toată discuția)