avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pentru srl cu actionar unic
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pentru srl cu actionar unic

am un srl si am obtinut o finantare pe masura 121 iar proiectul e realizat, mai urmeaza daor cei 5 ani de umarit din partea apdrp.
am inteles ca se pot sa predau actiunile firmei doar ca cel care ma urmeaza trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de eligibilitate.
intrebarea mea este: in cazul in care fac acest lucru si vreau sa accesez alte fonduri, pe alta masura exista posibilitatea ca acest fapt sa constitue o problema?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 19:06, 12 Februarie 2011
Fiind realizat proiectul, si cel urmasi implineste conditiile si semnez obligatiile, nu ai cum sa se impuna probleme pentru accesare noile fonduri european mai ales ca sunt pe alta masura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Poate un angajat mai sa acceseze fonduri europene BogdanFloroiu BogdanFloroiu Buna ziua!Ma intereseaza daca un student la Academia de Politie poate sa acceseze fonduri europene prin masura 141 sau masura 112,si sa continuie proiectul si ... (vezi toată discuția)
Bani europeni audimar audimar buna ziua as vrea sa stiu ce masuri pot accesa pentru a deschide o afacere?mentionez ca am un SRL D si in urma unor greseli nu a fost aprobat.nu vreu sa ma ... (vezi toată discuția)