avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare

ce se poate face in situatia in care s-a vandut un teren , dar fara chitanta ci pe incredere
Daca exista martori,este valabil.
exista martori, problema este ca se doreste sa se faca actele pe acel teren, pe care deja s-a si realizat o constructie
andymaurul a scris:

Daca exista martori,este valabil.


Da, terenul este valabil #-o, dupa cum zice domnul andymaurul! Din pacate vanzarea e nula si nici macar nu puteti duce martori pentru ca proba cu martori e oprita pentru a proba acte juridice cu valori mai mari decat 250 de lei
Uite care-i treaba domnule andymaurul, postul trebuie sa fie intemeiat pe argumente pentru ca ... asa zice regulamentul de postare

iar art. 1191 Cod civ. zice: Dovada actelor juridice al caror obiect are o valoare ce depaseste suma de 250 lei, chiar pentru depozit voluntar, nu se poate face decat sau prin act autentic, sau prin act sub semnatura privata.

Data viitoare cand mai scrii prostii sa faci bine si sa te chinui sa le si argumentezi pentru ca altfel le sterg si te propun pentru banare ... si nu te priveste ceea ce ascult cate vreme nu are legatura cu argumentele mele. Daca vrei sa ma combati ... combate argumentele nu ceea ce crezi dumneata despre persoana mea. Daca ascult Parazitii inseamna ca-s tampit? Haaaa? Vade retro sau ... vorba celor de la Parazitii "Citeste o carte!"

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
si daca se gaseste aceea chitanta atunci inseamna ca dovedesc vanzarea prin chitanta insasi si pot sa uzez si de interogatoriul celui de la care am cumparat.
este corect asa ceva?

Alte discuții în legătură

Referitor la chitanta de mana anduta78 anduta78 Buna ziua, Am nevoie de sfaturile voastre.Am cumparat actiuni de la o asociatie, o cunostinta a mea, dar nu am facut o hartie la notar. Tot ce avem este o ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren. inscris sub semnatura privata. hotarare care tine loc de act autentic uttzza uttzza Potrivit NCC se poate incheia un contract de vanzare cumparare a unui teren printr-un inscris sub semnatura privata? Vanzatorul este neproprietar ( in CF ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana intocmita de creditor asanacheromel asanacheromel Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : daca am incheiat o chitanta de mana pentru un imprumut , eu fiind cel care dau banii , eu am redactat in totalitate ... (vezi toată discuția)