avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum l-as putea scapa pe tata de camatari?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum l-as putea scapa pe tata de camatari?

Va rog mult ajutati-ma cu un sfat ,cum l-as putea scapa pe tata de camatarii? are imprumutatti 80milioane iar de 1an de zile da pe fiecare luna camata 8miloane unui camatar pe nume VIOREL,acest individ este lautar de meserie,si da bani cu camata ft multi,ce vreau sa va spun este faptul ca intre tata si acest camatar nu exista nici un act la notar precum sa reiasa faptul k tata aluat bani de la camatar.Va rog ajuti-ma
Cel mai recent răspuns: Intelepth , utilizator 11:29, 16 Februarie 2011
Sa depuna plangere penala impotriva camatarului la politie.
Daca este santajat poate face plangere penala pt aceasta infractiune.
Tatal dvs,trebuie "sa isi ia inima in dinti" , sa mearga,fie la parchet,fie la politie sa formuleze plangere penala pentru santaj.
Aceste organe au personalalul si logistica necesara in vederea organizarii unui flagrant.
Numai el poate face aceasta,dvs,nu puteti in numele sau
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
andymaurul a scris:

Sa depuna plangere penala impotriva camatarului la politie.


Ce sa reclame? Eu n-am vazut scris mai sus altceva decat ca de comun acord cu camatarul a luat 8000 lei imprumut si ca plateste o camata de 800 lei lunar. E enorm, insa poate sa inapoieze banii si sa puna oricand capat imprumutului acesta nesimtit.
Indiferent ca e vorba de un camatar-lautar nu mi se pare corect sa nu-i dai banii inapoi cu motivarea ca nu exista un act autentificat de notar ori ca e dobanda prea mare. La asta trebuia sa se gandeasca si cand a luat banii.
Pe asta conteaza de fapt camatarii - ca nu prea le poti da banii inapoi. Se ajunge la cotizatii lunare, cu care ei sunt foarte fericiti. E ca si cum le-ati plati salariu lunar. Cea mai fara consecinte metoda de a scapa de asta e evident plata sumei respective.

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumutati cu chitanta de mana gaby507 gaby507 In 2008 i-am dat 4000 ron imprumut unui coleg, ca are nevoie urgent, ca face un imprumut la o banca si ca imi va da inapoi 8000 ron in termen de 2 luni. ... (vezi toată discuția)
Camataria carmen_violetta carmen_violetta am si eu o intrebare si am nevoie de ajutor.Sora mea a luat bani cu imprumut de la o persona si a facut o hartie de mana cu martori pe suma de 8000 de lei si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! acum câteva zile prietena mea disperata mi a spus ... Dma.09 Dma.09 Buna seara! Acum câteva zile prietena mea disperata mi a spus ca a luat bani împrumut /camătă de la un tip. Fata vrea sa i dea bani înapoi doar ca in ... (vezi toată discuția)