avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Acum câteva zile prietena mea disperata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Acum câteva zile prietena mea disperata mi a spus ...

Buna seara!
Acum câteva zile prietena mea disperata mi a spus ca a luat bani împrumut /camătă de la un tip.
Fata vrea sa i dea bani înapoi doar ca in momentul asta nu lucrează și nu are iar el o amenință și nu este rațional in ceea ce privește situația ei actuala !
Fetei i este teama pentru ea și familia ei !
Tipul respectiv este sportiv(luptător ) in țara și in Germania !
Fata are câteva mesaje de amenintare/șantaj ..
Ce ar putea face ?
Va mulțumim anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Trebuie sa faca urgent plangere penala la Politie, pentru amenintare si santaj.
Si data viitoare sa incerce sa imprumute de la prieteni, nu de la camatari...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere pentru santaj si eventual pentru camatarie.
Infractiunea de santaj absoarbe infractiunea de amenintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare? santaj? ce este mai exact? MgdB25 MgdB25 Am vorbit acum 3 saptamani cu un tip. Mi a oferit niste bani de bunavoie. La urmatoarea intalnire a vrut un contact sexual si l am refuzat si mi a cerut banii ... (vezi toată discuția)
Cum l-as putea scapa pe tata de camatari? Bogdan33steaua Bogdan33steaua Va rog mult ajutati-ma cu un sfat ,cum l-as putea scapa pe tata de camatarii? are imprumutatti 80milioane iar de 1an de zile da pe fiecare luna camata ... (vezi toată discuția)
Bani dati cu imprumut, restituire fara dobanda camelian camelian Buna ziua, In 2008 i-am dat unui prieten 6000 lei cu imprumut unde a spus ca imi va oferi o dobanda de 20% pe an. Ulterior a spus ca imi da 10%. Acum mi-a ... (vezi toată discuția)