avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112-precizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112-precizare

Am depus ieri 11.02 declaratia 112. Editez acest mesaj in speranta ca va fi util si altor colegi de forum. Pe cd am avut atat fisierul pdf, cat si xml...au fost preluate la ghiseu de o doamna putin nervoasa care mi-a reprosat ca deja am venit cu declaratia 112 ?!:hammer:...la inregistrarea declaratiei nu au fost probleme insa a tinut sa ma avertizeze ca trebuie sa verific eu pe site anaf daca declaratia a fost inregistrata . Am intrebat ce presupune aceasta verificare si a zis ca trebuie sa ma informez. Mai multe detalii nu a dorit sa-mi dea. M-am informat ca asa imi ceruse doamna :O si iata dragi colegi raspunsul pe care mi-l putea oferi simplu si fara mult efort.
Important! Dupa depunerea la ghiseu, angajatorul are obligatia de a verifica starea declaratiei accesand prin internet pagina web de interogare a starii in baza numarului de inregistrare al declaratiei comunicat la ghiseu.
Adresa la care se poate face aceasta verificare este [ link extern ] /
Spor la depus declaratii !

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
DOAR_NOI, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 09:36, 19 Februarie 2011
Va multumim , stimata colega.
Multumim,eu stiam de asta.Eu am o situatie si mai frumoasa.Am o firma care s-a mutat la mijlocii.D 112 am depus cu certificat digital.Anaf-ul nu mi-a validat si m-am dus sa intreb de ce.Surpriza-dosarul nu a plecat de la mici la mijlocii desi avem instiintare.Am indraznit sa intreb cine plateste amenda daca nu se valideazapana pe 25?No body,deci probabil ca eu asta daca intre timp nu ma angajez curier la anaf sa duc dosarul eu personal la mijlocii.
v ati cam grabit EMIL BOC doreste ca firmele cu salariati putini probabil pana in 9 sau 50 incadrare microinteprindere MICA :)) sa depuna trimestrial, urmeaza sa apara un ORDIN al ministerului finantelor.

Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
doradragan, utilizator
Rog persoanele care au depus sa ma ajute intr-o problema: daca am de depus mai multe declaratii la aceiasi administratie le pot pune pe toate pe un cd sau trebuie cate un cd pentru fiecare firma in parte?
Multumesc mult!
Lulica a scris:

Rog persoanele care au depus sa ma ajute intr-o problema: daca am de depus mai multe declaratii la aceiasi administratie le pot pune pe toate pe un cd sau trebuie cate un cd pentru fiecare firma in parte?
Multumesc mult!

Am avut 7 firme la AF 3 si mi-au cerut 7 CD

Alte discuții în legătură

Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Validare declaratie 112 la ghiseu maic maic declaratia 112 depusa la ghiseu ,cu nr.de inregistrare ,semnata si stampilata de administratia financiara locala este valida?In cazul in care nu apare la Anaf ... (vezi toată discuția)
D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)