avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Validare declaratie 112 la ghiseu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Validare declaratie 112 la ghiseu

declaratia 112 depusa la ghiseu ,cu nr.de inregistrare ,semnata si stampilata de administratia financiara locala este valida?In cazul in care nu apare la Anaf cine poarta raspunderea ?operatorul de la ghiseu?"La ghiseu se verifica documentul electronic...sistemul informatic al MFP va face validarea ...daca validarea se incheie cu succes,va genera un mesaj specific informind declarantul ca si-a indeplinit obligatia de declarare,daca validarea nu se incheie cu succes ,sistemul informatic va genera un mesaj informind declarantul ca declaratia nu poate fi acceptata si angajatorul trebuie sa revina la ghiseu cu declaratia corecta"(sursa Anaf)Eu asta inteleg
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 12:08, 10 Februarie 2014
Ati inteles bine.
Probabil ca nu au avut chef sa o inregistreze in sistem.
Asteptati s atreca 2 3 luni si mergeti cu ea la inspectorul care se ocupa de dvs( declaratia tiparita si cd ul) sa o ia in evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112-precizare DOAR_NOI DOAR_NOI Am depus ieri 11.02 declaratia 112. Editez acest mesaj in speranta ca va fi util si altor colegi de forum. Pe cd am avut atat fisierul pdf, cat si xml...au ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant otilica otilica Nu am semnatura electronica si trebuie sa depun bilantul la ghiseu. Trebuie ca bilantul si anexele sa fie semnate , stampilate si apoi scanate inainte de ... (vezi toată discuția)