avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cumparare directa - SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cumparare directa - SEAP

In cazul cumpararilor directe efectuate utilizand catalogul electronic din SEAP, este obligatorie alegerea produselor/ serviciilor cu pretul cel mai scazut?? Exista prevederi legislative privind acest aspect?
Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 21:32, 20 Februarie 2011
Nu, nu exista prevederi specifice in acest sens. Se aleg produsele/serviciile/lucrarile care corespund nevoilor dvs.
Dar, daca exista doua oferte identice (calitativ, termen/modalitati de plata, etc) aplicand principiul eficientei utilizarii fondurilor publice, binenteles ca trebuie aleasa cea cu pretul cel mai scazut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare directa cleopatra2011 cleopatra2011 In cazul cumpararilor directe utilizand catalogul electronic din SEAP este prevazuta cumva ca fiind obligatorie alegerea produselor/serviciilor cu pretul cel ... (vezi toată discuția)
Oferta superioara cerintelor din caietul de sarcini brandtex_industries brandtex_industries Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca exista un articol (si daca da, care este acesta), care sa faca referire la posibilitatea ofertarii unor produse ... (vezi toată discuția)
Intrebare licitatii publice RobertoIF RobertoIF am urmatoarea situatie: la o licitatie publica prin SEAP am oferta de la o firma neplatitoare de TVA si de la una platitoare de TVA. Oferta de la firma ... (vezi toată discuția)