avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Valorificarea unor perioade lucrate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Valorificarea unor perioade lucrate

sunt femeie nascuta in aprilie 1952, am dreptul la pensie in luna mai limita de varsta si stagiu complet, dar am mai lucrat inca la alta unitate cu 1/2 norma 6 ani si 8 luni ce sa fac sa valorific si aceasta perioada. cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters188036 , utilizator 14:59, 15 Februarie 2011
Dar Casa de Pensii nu a luat in considerare(in cazul meu), la calculul pensiei veniturile realizate conform Declaratiei nominale de CAS, ci doar ce a rezultat din cele inscrise in Cartea de munca sau din adeverintele eliberate de angajator.Iar din acestea rezulta doar retributiile tarifare lunare si sporurile permanente,astfel ca unele venituri ,precum primele acordate conform CCM, pentru care s-a retinut CAS(dupa 1.04.2001),nu au fost luate in calcul.Am verificat aceasta conform stagiului de cotizare certificat de catre CNPP.
Cred ca sunt inca necesare acele adeverinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act doveditor cim partial adimicu adimicu Buna ziua, De aproximativ 4 ani mai am un al doilea contract de munca - cu 4 ore, insa cu intermitenta.( adica nu in toti acesti 4 ani).La inceput am avut si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am adeverință cu vechimea în muncă eliberată ... Mareș231 Mareș231 Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta Faulkner Faulkner Angajat la stat (bugetar) in perioada 2001-2013 ,institutia imi refuza eliberarea adeverintei cu sporurile lunare la salariu la care s-a platit CAS-ul ... (vezi toată discuția)