avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NUP

daca pe numele meu a fost depusa o plangere penala si am fost am dat declaratie ..etc si am primit acasa de la dn-ul procur din motiv de ..... nu puteti fi cercetat penal sau ati fost scos de sub urmarire penala .eu am dosar penal ?help me pls
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:56, 14 Februarie 2011
Nu mai aveti hartia respectiva?
Scrieti-ne exact ce a dispus procurorul. Daca e neinceperea urmaririi penale sau scoaterea de sub urmarire penala, nu mai aveti dosar penal, cu conditia ca partea ( persoana) vatamata sa nu atace ordonanta procurorului in termenul prevazut de lege.
Daca ati fost scos de sub urmarirea penala aveti si o amenda de achitat.
Aveti amenda?

nu am nimic de achitat ?poate vedea cineva ca am avut dosar penal ?
La ce va referiti in aceasta intrebare ?
Cine trebuie sa nu cunoasca sau cine ati vrea sa nu cunoasca cele aratate
In cazierul judiciar nu se trec astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie nup liliaxinte liliaxinte Acum 3(trei ani) mi-a fost talharit apartamentul in care locuiesc. In acelasi timp au fost sparte mai multe apartamente in zona. Mi-au fost furate mai multe ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente geogxg88 geogxg88 In data de 12.08.2012 am fost lovit cu o sticla in cap provocandu-mi leziuni ce au necesitat 7-8 zile ingrijiri medicale. D-nul procuror a analizat dosarul si ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara giorgygeo giorgygeo sunt divortata de aproape trei ani si fostul sot a fost obligat la plata pensiei alimentare de 200 lei pt cele doua fetite care au ramas in ingrijirea mea.Am ... (vezi toată discuția)