avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cod de bare pt produs vandut la bucata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cod de bare pt produs vandut la bucata

am un produs pe careil vand la bucata 500gr bucata si am cod de bare aferent .
insa acelasi produs , cu cod bare /500gr pot sa-l vand si la kg - adica vor fi 2 buc de 500 gr? fara sa atribui alt cod de bare?
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 17:32, 16 Februarie 2011
Depinde; daca infoliati doua produse (ca sa fie 1 kg) iar clientul isi introduce in sistem codul de bare aferent produsului d-vs de 500g dar cu pretul infolierii (adica pretul pentru 1 kg) - atunci se poate. Atentie insa ca acelasi client nu va putea vinde si la 500 g si la 1 kg cu acelasi cod bare.
pai clientul nu vinde nici la 500 gr nici la 1 kg
ci vinde feliat. la 100gr

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare cod de bare pe produse OANA GORAN OANA GORAN stimati colegi, am urmatoarea nelamurire, daca eu comercializez produse alimentare cu cod de bare si vand la kg, produsul fiind disponibil in magazine la ... (vezi toată discuția)
Receptie si vanzare marfa florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Cum se face receptia si vanzarea marfii in conditiile urmatoare: Deci cumpar 2 coli de hartie (250 gr), la pretul de 1 ... (vezi toată discuția)
Receptie marfa nicaedith nicaedith Buna ziua! As dori sa va intreb cum ar trebui sa procedez pentru a receptiona marfa si a o vinde legal: de ex: pe factura cu care achizitionez marfa apare ... (vezi toată discuția)